Wat kan de G-groep voor jou betekenen?

Je eigen G-Coach

De jobcoach van de G-groep zoekt samen met jou naar de juiste match:

Naar welke baan ben jij op zoek? Welke vacatures zijn er? Welke baan past bij jou? Samen met jou gaan we aan de slag om jouw plek op de arbeidsmarkt te vinden: een baan die bij jou past in een bedrijf dat je aanspreekt.

Samen Solliciteren

Een goede voorbereiding is het halve werk als je gaat solliciteren. De jobcoach van de G-Groep helpt je bij het maken van je CV en je sollicitatiebrief. In een sollicitatiegesprek presenteer je jezelf aan de werkgever. Ook hierbij kan de jobcoach je helpen. Als je dat wilt, gaat de jobcoach ook met je mee naar een sollicitatiegesprek.

Samen Werken

Is de match gemaakt en heb je een baan gevonden dan blijft je jobcoach je ondersteunen. De jobcoach helpt je bij het onder de knie krijgen van jouw taken door samen met jou te werken op je nieuwe werkplek. Ook is hij vraagbaak voor jou maar ook voor je werkgever. De jobcoach kan je, als dat nodig is, ook helpen in het omgaan met je collega’s.

De G-Groep

De G-groep is een bundeling van 2 re-integratiebedrijven, met elk eigen vestigingen.

De G-coach spreekt de taal van de G-kracht maar spreekt ook de taal van de werkgever. De G-Groep is daarmee de schakel tussen de gemotiveerde G-kracht en een baan.

Wil je direct aan de slag als G-kracht of ben je al aan de slag maar wil je begeleiding op de werkplek meld je dan aan.