Wat zijn G-krachten?

Een G-kracht ben je als je een Wajong-uitkering ontvangt en graag aan de slag wilt. De meeste jonggehandicapten willen net als iedereen graag aan het werk. Sterker nog, zij zijn doorgaans nog meer Gemotiveerd en Gedreven dan wie dan ook. Daarom noemen wij ze G-krachten. Ongeacht de branche waarin u zich bevindt, is er een G-kracht te vinden die geschikt is voor uw bedrijf.

De G-Groep

De G-groep is een gebundelde kracht van kennis en ervaring van 2 re-integratiebedrijven die hun expertise inzetten om er voor te zorgen dat de G-krachten een eigen plek op de arbeidsmarkt gaan vinden. De G-groep is er van overtuigd dat geen enkele G-kracht thuis op de bank hoeft te zitten. Het succes van de G-groep is het maken van de match tussen de G-kracht en een werkgever. De G-Coach kijkt niet alleen naar de beperking van de G-kracht, maar vooral naar de mogelijkheden. Oftewel; de kracht! Om voor iedere G-kracht een passende werkplek te vinden kan de G-Coach ook met u meedenken over het op maat maken van een functie voor de G-kracht.

Contact

Bent u werkgever en wilt u dat 1 van de G-coaches van de G-groep contact met u opneemt, klik dan hier.

De G-coach kan u dan verder informeren over het matchen van een G-kracht en een werkplek/vacature, de mogelijkheden van de inzet van een jobcoach en de voordelen van het in dienst nemen van een G-kracht.